Afbeelding
Jan Wieman

Stoelendansdiner, steeds een andere tafelgenoot

12 augustus 2019 om 10:15 Mensen

SLIEDRECHT Stichting Waardeburgh organiseert op woensdag 4 september van 18.30 tot 21.00 uur een Stoelendansdiner. Iedere zelfstandig thuiswonende senior die wel eens lekker uit eten wil en nieuwe mensen wil ontmoeten is welkom. Het diner wordt verzorgd in Zorgcentrum Parkzicht in restaurant 'de Zalmschouw'.

door Jan Wieman

"Mensen zullen bij ieder gerecht naast en tegenover andere mensen komen te zitten" vertelt Anne Sulaiman, communicatiemedewerkster bij Waardeburgh, "dus na het voorgerecht krijgen zij een andere plaats en na het hoofdgerecht nog een keer. Op die manier krijgen zij de kans om met zoveel mogelijk andere mensen te praten en hen te leren kennen. Een heel leuke manier om nieuwe sociale contacten aan te gaan en uit te breiden, gewoon lekker eten en ondertussen gezellig kletsen met elkaar."

Het idee voor dit initiatief ontstond bij onze coördinator Frank Docter tijdens de Waardeburghplusuitjes vertelt Anne. "Die uitjes worden georganiseerd voor alle leden van Waardeburghplus. We hebben gezien dat tijdens de uitjes leuke contacten ontstaan en mensen zich steeds vaker als groepje aanmelden. Heel mooi om te zien maar de uitjes raken daardoor wel snel vol. We willen anderen ook graag de kans bieden om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen. Daarom wordt het Stoelendansdiner georganiseerd." Het is de eerste keer dat dit gebeurd maar ze hopen bij Waardeburgh dat heel veel mensen zich aanmelden, het restaurant biedt ruimte genoeg en de koks zijn tot veel in staat.

Dit bijzondere diner bestaat uit: Chinese tomatensoep, een Chinees buffet en als dessert heerlijk ijs. Het kost u als Waardeburghplus lid slechts € 17,50 en als niet-lid € 20,00 inclusief de 2 consumpties.

Wilt u ook meegenieten van dit heerlijke diner én nieuwe mensen ontmoeten? Meldt u zich dan voor 31 augustus op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur aan bij de gratis seniorenlijn via tel.0800 4560456. Voor deze gelegenheid kunt u eenmalig gratis gebruik maken van de Sjuttul, dit moet u dan wel aangeven als u zich aanmeldt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie