Fam. Baars 50 jaar getrouwd
Fam. Baars 50 jaar getrouwd gemeente Sliedrecht

Gouden huwelijk voor echtpaar Baas

Mensen

SLIEDRECHT Wethouder Ton Spek is donderdag 19 mei op bezoek geweest bij echtpaar Baas om hun namens het college van B&W te feliciteren met hun 50-jarig huwelijk.

55 jaar geleden, toen gebeurde het dat de zoon van banketbakker Baas gebak kwam bezorgen in de Rembrandtlaan. De dochter mocht het aannemen en toen sloeg de vonk over. Verliefd, verloofd en 50 jaar geleden getrouwd. Samen kregen zij een leuke baan in Rotterdam; hij in de maritieme sector en zij als verpleegkundige. Beiden beleefden ze tot de pensioenleeftijd hieraan veel plezier.

Het echtpaar kreeg drie kinderen, een zoon en twee dochters en de familie werd ook uitgebreid met zeven prachtige kleinkinderen die op hun beurt er voor zorgden dat zij met totaal twintig personen het 50-jarig huwelijksjubileum afgelopen weekend met elkaar mochten vieren in een mooie boerderij.

Met dankbaarheid kijken ze terug op alle zegeningen die zij mochten ontvangen in die vijftig jaar. Zij hopen nog een mooie toekomende tijd met elkaar te mogen beleven.

advertentie