Afbeelding
@PieterGabriel

DJ Pieter Gabriel maakt nummer voor openingsact finale Songfestival

19 januari 2020 om 09:24 Muziek

SLIEDRECHT Hij is pas 15 maar is nu al uitgenodigd om een prominente rol te spelen in het grootste muziekevenement dat ooit in Nederland is gehouden. DJ Pieter Gabriel gaat samen met Musical Director Eric van Tijn een speciale muziekproductie maken voor de openingsact van de finale van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam.

Pieter Gabriel, de artiestennaam van Pepijn Maat, maakt al enkele jaren furore als een van de jongste DJ's van Nederland. Zijn beide ouders komen uit Sliedrecht en hij heeft al verschillende keren gedraaid op het Baggerfestival. In 2017 bijvoorbeeld, toen hij pas 12 jaar was. Op dat moment was hij overigens al enkele jaren hard op weg naam te maken. Zo draaide hij al op 8-jarige (!) leeftijd een set op een privéfeest tijdens het Amsterdam Dance Event in 2013.

DJ Pieter Gabriel is inmiddels een grote naam in de wereld van de Electro House, Progressive House, Deep House, Tech House & EDM. De uitverkiezing om nu een bijdrage te leveren aan het Eurovisie Songfestival is niet zozeer een bekroning op zijn werk, maar meer een enorme vervolgstap.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie