Een deel van de cast op het Musical Award Gala 2022. V.l.n.r: Esther van Santen (Fien), Kick Spijkerman (Beest en Prins Dinand), Michael van Hoorne (CEO Van Hoorne Entertainment en Titus), Sita Vermeulen (Belle), Stijn Mac Gillavry (Cornelius).
Een deel van de cast op het Musical Award Gala 2022. V.l.n.r: Esther van Santen (Fien), Kick Spijkerman (Beest en Prins Dinand), Michael van Hoorne (CEO Van Hoorne Entertainment en Titus), Sita Vermeulen (Belle), Stijn Mac Gillavry (Cornelius). Robin Kamphuis

Van Hoorne Entertainment wint een Musical Award met Belle en het Beest De Musical

30 april 2022 om 12:34 Muziek

MOLENAARSGRAAF Van Hoorne Entertainment is apetrots. Afgelopen donderdagavond, 28 april, werd tijdens het Musical Award Gala bekendgemaakt dat hun voorstelling Belle en het Beest De Musical een Musical Award heeft gewonnen. Het was dit jaar voor het eerst dat er een Musical Award was voor familiemusicals, wat de winst hiervan extra bijzonder maakt.

Belle en het Beest De Musical ging naar huis met de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022, waarvan de winst werd bepaald door het aantal stemmen van het publiek. Na verschillende spannende stemrondes bleek dat maar liefst 45% van de stemmen naar Belle en het Beest De Musical was gegaan en daarmee is Van Hoorne Entertainment de grote winnaar. Het Musical Award Gala 2022 werd live uitgezonden op NPO 1. Actrice en Zapp presentatrice Fenna Ramos was degene die de prijs mocht overhandigen aan Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Entertainment wie tevens ook de rol van Titus vervult in deze bekroonde musical. ,,Ongekend trots en zó blij! Deze prijs is voor al die 350 collega’s die dagelijks klaar staan voor ons bedrijf en onze droom”, aldus Michael van Hoorne.

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zijn al vele jaren op rij echte publiekstrekkers. Elk jaar brengen zij weer een ander sprookje naar het theater. Door veel humor aan het verhaal toe te voegen, maken zij van de soms wat spannende sprookjesverhalen een verhaal met een twist waardoor het leuk is voor de hele familie.

Tot en met juli 2022 is Belle en het Beest De Musical te zien in de Nederlandse theaters. Vanaf september 2022 zal Van Hoorne Entertainment de Nederlandse theaters bestormen met een nieuwe sprookjesmusical, namelijk Assepoester De Musical.

Esther Coumans

advertentie
advertentie