Scènebeeld van de genomineerde familiemusical Belle en het Beest De Musical
Scènebeeld van de genomineerde familiemusical Belle en het Beest De Musical Wim Lanser

Van Hoorne Entertainment familiemusicals genomineerd voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs

2 maart 2022 om 07:34 Podiumkunsten

MOLENAARSGRAAF Al jarenlang werkt Van Hoorne Entertainment hard aan het verwezenlijken van de meest meeslepende theatervoorstellingen voor de hele familie. Voor het allereest kan de producent uit Molenaarsgraaf daar nu ook een prijs mee winnen. De Musical Awards hebben er sinds dit jaar een publieksprijs bij. De nieuwe Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022 zal tijdens het Musical Awards Gala uitgereikt worden aan de beste familiemusical van het jaar. Van Hoorne Entertainment is genomineerd met maar liefst drie musicals, namelijk Belle en het Beest de Musical, Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het strand en Woezel & Pip Sing-a-Long.

Met het toevoegen van deze prijs aan de Musical Awards krijgen familiemusicals voor het eerst een podium op het event waar jaarlijks de belangrijkste prijzen op musicalgebied worden uitgereikt. Daarmee gaat een droom van Hoorne Entertainment in vervulling. Met name de sprookjesvoorstellingen van de producent zijn al jarenlang grote publiekstrekkers. Jaarlijks komen hier meer dan 125.000 bezoekers naar toe.

Anders dan bij andere prijzen van de Musical Awards, is er voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op de genomineerde musicals en bepaalt zo welke familiemusical de prijs wint. Het stemmen gebeurt in twee stemrondes. De eerste stemronde loopt tot en met 25 maart. Op basis van het aantal stemmen zullen de drie genomineerde musicals met de meeste stemmen doorgaan naar de finale. Het is mogelijk op deze drie te stemmen tot en met 25 april. Daarnaast maken stemmers met hun stem kans op twee musical tickets naar keuze.

Stemmen op de genomineerde familiemusicals van Van Hoorne Entertainment is mogelijk via www.vanhoorne.com/leuksteticketspublieksprijs.

Esther Coumans

advertentie
advertentie