Afbeelding
Urker Mans Formatie

Zomerconcert Urker Mans Formatie in Sliedrecht

Muziek

SLIEDRECHT Op vrijdag 26 augustus zingt de Urker Mans Formatie in de Grote Kerk in Sliedrecht. Het ensemble, dat in Urker klederdracht optreedt, brengt een gevarieerd programma ten gehore met klassieke werken, geestelijke liederen, spirituals en populaire muziek. Een mix van deze onderdelen staat garant voor een avond vol hoogtepunten waarbij de luisteraar kan genieten van zang en instrumentale muziek. Enkele voorbeelden zijn: ‘Rust, Psalm 116, Spirit of the living God en The Battle Hymn.’ Aan het orgel en achter de piano zit de Katwijkse musicus Hugo van der Meij die de zangers begeleidt en bovendien enkele improvisaties ten gehore brengt.

De dirigent, Martin Mans, is een gedreven musicus die de stemmen tot een eenheid smeedt. Maar er is ook ruimte voor solistisch optreden. De meeste zangers vervullen tevens een solorol of zingen een duet. De dirigent voorziet het publiek van de nodige achtergrondinformatie over het repertoire.

Aanvang 19.30 uur in de Grote Kerk, Kerkbuurt 131, Sliedrecht. Toegang: €15,-. Aan de kerk € 17,50, kinderen t/m 11 jaar gratis. Reserveren: www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06-25391903. Voorverkoopadres: De Vos Lezen en Wonen, Thorbeckelaan 19, Sliedrecht.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie