Afbeelding
Albeda

Albeda helpt je kiezen

Onderwijs

SLIEDRECHT Op zoek naar een mbo-opleiding die bij jou past? Dan kun je vast wat hulp gebruiken. Op de open dagen op donderdag 17 en vrijdag 18 maart van 15.00 - 20.00 uur van Albeda staan studenten én docenten klaar om te helpen bij de studiekeuze. Kom langs om de sfeer op de locaties te proeven en laat je voorlichten over Albeda, het mbo en de opleidingen. Zo ervaar je zelf alvast hoe het straks als Albedastudent is. Ze bieden op beide dagen ook een onlineprogramma aan. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws: albeda.nl/opendagen.

Of je nu een opleiding wilt volgen in Rotterdam of in de regio, bij Albeda is er keuze uit ruim 25 locaties. Heb je ambities voor het ambachtelijke vak bakker? Denk dan aan de Bakery innovation academy in Vlaardingen: een splinternieuwe en hypermoderne opleidingsbakkerij waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar samenwerken. Interesse in de zorg? Volg dan één van de 36 praktijkgerichte zorgopleidingen en word zo van onschatbare waarde. Meer zakelijk ingesteld? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het Economisch oriëntatietraject. Van commercieel medewerker tot intercedent, van marketing & communicatie tot office assistant: met het economisch oriëntatietraject pak je voorsprong door al in februari te starten. Zo kun je straks extra snel doorstromen. En er is nog veel meer. Travel & Leisure, Kappen, Muzikant/Producer, Beveiliging, Pedagogisch werk, Horeca. Er is een opleiding voor iedereen. 

Er worden diverse activiteiten gehouden, zoals (online) open dagen op 17 en 18 maart, online informatieavond voor ouders/verzorgers  op 24 maart, proefstuderen of meelopen en Albeda online keuzecafé 31 maart. 

Info: www.albeda.nl.

advertentie
advertentie