Afbeelding
Mok

De populairste mokken om te bedrukken

9 april 2020 om 17:03 Partnercontent

Mokken bedrukken is enorm in trek. Dagelijks wordt er uit mokken gedronken en daarom zijn bedrukte mokken een populair relatiegeschenk. Mokken komen in verschillende soorten, groottes en kleuren. Het is daarom ook lastig om een keuze te maken voor een goede leuke mok. Natuurlijk zijn er een aantal mokken die vaak besteld worden. Hieronder zetten we onze top 5 mokken neer en leggen uit waarom u voor deze mok zou moeten kiezen.
 

5. Kampvuur mok
Op nummer 5 komt bij ons de kampvuur mok. De kampvuur mok is echt zo'n mok die je op de camping terug vindt. Een brede en grote mok waar je 's ochtends voor je tentje lekker kan genieten van je kopje thee of koffie. De mok is te bedrukken in 1 tot 4 kleuren of door middel van lasergravure. De mok is verkrijgbaar in diverse kleuren, waarom er voor iedereen wel een geschikte kleur tussen zit.
 

4. ECO Bamboe mok
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, maar ook populairder. Deze trend is ook bij mokken terug te zien. Steeds meer duurzame mokken komen op de markt. Zo ook deze ECO bamboe mok. Deze ECO mok heeft een inhoud van 40 cl. en is daarmee een serieuze grote mok waar een goede bak
koffie in kan. De mok is gemaakt van bamboe en is dus lichtgewicht en iets minder breekbaar als keramiek. De mok is te bedrukken in 1 tot 5 kleuren op diverse drukposities. Enige nadeel is dat deze mok niet vaatwasbestendig is.

3. Kirsten mok
Als u op zoek bent naar een mooi koffiekop, dan is de Kirsten mok een goede keuze. De mok heeft een inhoud van 30 cl. en verkrijgbaar in de kleur wit. De mok is vaatwasbestendig, wat natuurlijk ook gemakkelijk is. De mok is mooi te bedrukken in 1 tot 4 kleuren op verschillende posities. Daarnaast
ziet de mok is gewoon mooi uit. Een uitstekende keuze voor uw dagelijkse kopje koffie
 

2. Bola mok
Eén van de populairste koffiekopjes is de Bola mok. De Bola mok is verkrijgbaar in 5 kleuren en ook in verschillende maten. De meest gangbare is de 19 cl. variant. Daarnaast is de mok te verschillende op diverse wijzen waardoor uw logo prachtig wordt weergegeven op de mok. Deze mok is ook
vaatwasbestendig. Een belangrijk afweging voor de keuze van een mok is ook de prijs van de mok. De Bola mok is prijstechnisch zeer aantrekkelijk, wat het alleen maar makkelijker maakt om te kiezen voor de Bola mok.
 

1. Kitty mok
De meest populaire mok van dit moment is de Kitty mok. De Kitty mok is een mok van 25 cl. en is verkrijgbaar in wel 10 verschillende kleuren. U weet dus zeker dat er een geschikt kleur voor u tussen zit. Wat maakt deze mok nu zo populair? De Kitty mok heeft het uiterlijk van een simpele mok en dat
is ook iets wat mensen aanspreekt. Een simpele mok. Daarnaast kan de mok een relatief groot drukoppervlak op de voorzijde en kan de mok rondom bedrukt worden. Op deze wijze kan uw logo groot op de mok aangebracht worden, waardoor uw logo altijd goed zichtbaar is. Een van de belangrijkste redenen waarom deze mok zo populair is, is de prijs. Zo heeft u al 100 mokken, op de voorzijde bedrukt in 1 kleur voor ongeveer €220,- (excl. BTW).
 

Bestel uw bedrukte mokken bij BudgetGift
U wilt één van de bovenstaande mokken bestellen? Laat dan deze mokken bedrukken dan bij BudgetGift.nl. BudgetGift heeft al deze mokken, en veel andere mokken, op voorraad en zorgt dat uw bedrukte mokken binnen no-time bij u onder het koffiezetapparaat staan. Daarnaast is de service van BudgetGift geweldig te noemen, denken ze graag met u mee voor leuke ideeën en is BudgetGift over het algemeen scherp geprijst. BudgetGift is dus hèt adres om uw bedrukte mokken te bestellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie