Afbeelding
Lockerkast

Maak van je lockerkast een echte eyecatcher!

9 april 2020 om 17:32 Partnercontent

Industrieel wonen is nog altijd een grote trend op interieurgebied. Daar past een lockerkast perfect tussen. Het geeft je interieur een stoere robuuste look. Naast de stoere looks zijn ze ook nog eens superhandig. Zo is je lockerkast goed te gebruiken als opbergkast, kledingkast of als nachtkastje. Lees snel verder, dan praten we je helemaal bij over deze stoere eyecatcher!

Een stoere locker in je slaapkamer
Geef je slaapkamer een stoere look met een lockerkast. Zo kun je een locker ideaal gebruiken als nachtkastje. Of wat dacht je van een kledingkast? Je kunt hier veel kleren in kwijt dankzij de vele ruimte die een lockerkast biedt. Daarnaast is een locker ook leuk te gebruiken als bureau. Kies hiervoor een lage locker met daaronder een paar vakken. Hier kun je gemakkelijk je spullen zoals boeken in opbergen.

De eyecatcher in je woongedeelte
Grote lockerkasten zijn ideaal om onder andere het speelgoed van je kinderen in op te bergen. Dankzij de vele vakken kun je het makkelijk en overzichtelijk opruimen en zo hoeft niet de hele kast overhoop gehaald te worden als je wat nodig hebt. Je hebt ook kleinere lockerkasten, deze zijn ideaal te gebruiken als dressoir of tv-meubel. Het draadwerk kun je er makkelijk in wegwerken en daarnaast is er ook genoeg ruimte om spullen in op te ruimen. Zet er wat leuke decoratie op en maak er een echte eyecatcher van!

Welke kleur kies jij?
Lockerkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een lockerkast die past in je interieur. Bij een Scandinavisch interieur zou een witte lockerkast erg mooi staan. Heb je meer een klassiek interieur? Ga dan voor een zwarte lockerkast. Die zou daar goed tot zijn recht komen. Als je juist dat stoere industriële interieur hebt is een metaal grijze lockerkast de perfecte match. Welke kleur of uitstraling je ook zoekt, Giga Meubel heeft de lockerkast die bij je past!

Onderhoud van de lockerkast
Het onderhouden van je lockerkast in gelukkig zeer eenvoudig. Heb je wat geknoeid? Geen probleem, neem het af met een nat doekje en maak het daarna weer droog. Niets meer niets minder. Lockerkasten hebben weinig onderhoud nodig en gaan lang mee. Zo kun je extra lang van je lockerkast genieten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie