Afbeelding
Jurk

Onderstreep je meest sensuele kant met een sexy jurkje

14 juli 2020 om 12:00 Partnercontent

Spaar jij ook kosten noch moeite om op je allermooist voor de dag te komen? En investeer je ook graag in allerlei kledingstukken en accessoires om je meest sensuele kanten extra te onderstrepen? Dan heb jij thuis vast lades vol met allerlei soorten make-up en spullen om je haar mooi te stylen. Maar wat bij geen enkele verleidelijke look mag ontbreken, is natuurlijk een sexy jurkje. Uitdagende uitstralingen zijn er in vele soorten en maten en die kun je voor oneindig veel momenten creëren. Of je nu iets bijzonders te vieren hebt met je partner, een onvergetelijke indruk wilt maken tijdens een avondje uit op een hippe locatie of een stout feest in de planning hebt. Kortom, de mogelijkheden onder de sexy jurkjes zijn eindeloos! 

Onweerstaanbare look

Je hebt de keuze uit tal van modellen, stoffen en kleuren. Er zijn sexy zomerjurkjes, kanten jurkjes en wetlook jurkjes. Als je voor glamorous gaat, zijn er prachtige uitvoeringen met pailletjes en steentjes. Houd jij op z’n tijd van een ondeugend feestje? Dan weet jij als geen ander dat een sexy jurkje de basis van de dresscode is. Voor een extra erotische touch is de voor- of de achterkant vaak opengewerkt. Je kunt ook kiezen voor een clubwear jurkje met een super diep decolleté of een blote rug tot net boven je billen. Want op een clubavond waar niets te gek is, mag je lekker veel van jezelf laten zien. De beste plek om stunning clubwear te kopen, is natuurlijk een online sexy store. Daar kies je veilig, snel en gemakkelijk al je favoriete items uit. Maar het is ook erg prettig dat je er discreet en ongestoord kunt kijken naar de prikkelende kledingstukken waarmee jij de onweerstaanbare vamp in jezelf naar boven wilt halen. 

Absolute headturner

Om je te inspireren, brengen we graag nog een paar gemeenschappelijke kenmerken van sexy jurkjes voor het voetlicht. Gekleed in een statement jurkje dat strak om je lichaam zit, leg je een extra accent op je billen, borsten en heupen. Gegarandeerd dat jij de absolute headturner van de avond bent! De lengte van je benen wordt extra benadrukt door de hoge split en de korte lengte van de meeste modellen. Lange benen waar geen einde aan lijkt te komen, zijn nu eenmaal onweerstaanbaar. Bovendien is er keuze uit tientallen prints, dessins en kleuren. Een tijdloze little black dress hoort vanzelfsprekend in je kast te hangen. Maar eigenlijk geldt hetzelfde voor een elegant jurkje in een rode tint. Want als je de kleur rood draagt, straal je een en al liefde en sensualiteit uit. En meer… 

Erik de Kruijff

advertentie
advertentie