Afbeelding
Foto: Pixabay

Geen glasvezel, wel sneller en goedkoper internet in Sliedrecht?

17 maart 2022 om 12:02 Partnercontent

Vergeleken met veel andere steden in Nederland ligt gemeente Sliedrecht nog flink wat achter als het aankomt op glasvezel en zoals verwacht wordt het netwerk vanaf 2023 gefaseerd vervangen door deze razendsnelle verbinding. Via een glasvezel internet postcode check zie je binnen een minuutje of het mogelijk is op jouw adres. Is dat niet zo, maar wil je toch een snellere verbinding via het kopernetwerk? Doe dan je je voordeel met deze tips!

Internet abonnementen vergelijken

Geen glasvezel maar dus wel sneller internet? Veelal biedt het oplossing om je huidige abonnement eens onder de loep te nemen. Bekijk wat je nu maandelijks kwijt bent en of je vaste contractduur voorbij is. Je stapt dan namelijk normaal gezien over op het reguliere tarief, wat een stuk hoger ligt dan een welkomstaanbieding bij overstap.

Ook de huidige deals kun je via een internet thuis postcode check vergelijken, die aangeboden wordt door de onafhankelijke vergelijker ProviderCheck.nl. De korting bij overstap loopt per maand op tot wel 50%, waarbij €25 per maand voordeel in het eerste half jaar van je abonnement geen uitzondering is!

Sneller internet voor lagere prijs

Wanneer je nu een abonnement hebt met relatief weinig mbit dan kan het opvallen dat je mogelijk voor een lager maandbedrag een sneller internet abonnement kunt hebben. Dat komt dus door die fikse welkomstkorting. En in een tijd waar we met steeds meer apparaten online zijn is sneller internet zeker geen overbodige luxe. Van thuis video vergaderen tot het streamen van je favoriete series en films, gamen, de wifi op je smartphone gebruiken en zelfs huisautomatisering via slimme producten. Hoe meer apparaten verbonden zijn, hoe hoger de snelheid die gewenst is, zodat geen enkele verbinding uiteindelijk gaat haperen.

Extra presentjes ontvangen

Wie slim vergelijkt kan ook nog eens wat extra voordeel meepakken. Niet in de vorm van geld, maar in de vorm van gratis presentjes. Zeker wanneer je internet combineert met tv. Hierbij kun je denken aan een gratis abo op een streamingsdienst, zoals Canal+ Films en Series, Viaplay en ESPN Compleet. Gratis naar vermakelijke blockbusters en sport kijken, ideaal toch. Ook een gratis smartwatch, sporthorloge of wifiboosters komen in het aanbod voorbij. De aanbiedingen wisselen regelmatig, dus check zeker de vergelijker om te kijken welke deals de providers op dit moment voor je in petto hebben.

Eenvoudig overstappen

Wie vreest voor een lastige overstap kan dat argument vaak aan de kant schuiven. Voor velen zal die korte tijdsinvestering meestal opwegen tegen het grote voordeel dat behaald kan worden. Bovendien ontvang je veelal de aansluitkosten cadeau en daarnaast ook installatiegarantie. Via de overstapservice zegt je nieuwe provider je oude abonnement op, zodat je geen dag zonder internet zit. Tip: zet de afloopdatum van je vaste contract alvast in je agenda, zodat je na die periode weer kunt overstappen en opnieuw korting kunt pakken. Wie weet is er tegen die tijd ook wel glasvezel beschikbaar op jouw adres.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie