Afbeelding
Gereformeerde Kerk

Actie "Stenen van Hoop"

Religie

SLIEDRECHT In deze bijzondere periode, waarin zoveel dingen niet doorgaan, willen we toch met elkaar verbonden zijn. De Gereformeerde Kerk van Sliedrecht (Middeldiepstraat 6) start daarom de actie “Stenen van Hoop”. Iedereen mag een steen met een persoonlijke en hoopvolle boodschap naar de kerk brengen. Deze steen kan tijdens de zgn. stilte uren worden neergelegd.

De stenen worden op een trap geplaatst. De trap symboliseert onze weg die we gaan. We staan niet allemaal op dezelfde trede en ieder gaat zijn eigen pad, maar toch: Geloof, Hoop en Liefde binden ons. Er kan ook een steen zonder boodschap neergelegd worden. Als jezelf maar weet waarom je de steen hebt neergelegd.

Zoek een geschikte steen, beplak of beschilder die met een persoonlijke tekst en kom die in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht brengen tijdens de stilte uren op maandag van 12.00-14.00 uur, woensdag van 9.00-11.00 uur of vrijdag van 18:00-20.00 uur. Er is dan tevens ruimte voor stilte, het branden van een kaarsje en het leggen van een “Steen van Hoop”. Er wordt samen een Monument van Hoop van gemaakt in deze bewogen tijd. Iedereen (kinderen en volwassenen) mag hieraan meedoen.

advertentie
advertentie