Afbeelding
Gereformeerde kerk

Creatieve Workshop Kunst uit Geweld in Sliedrecht

1 november 2021 om 13:55 Religie

SLIEDRECHT De Stichting Kunst uit Geweld biedt samen met de Gereformeerde kerk Sliedrecht op donderdag 18 november een workshop aan rond het project “Een kaart voor elke dag”.

Organisator Esther Veerman: ,,Iedereen kent wel periodes waarin een gevoel of gedachte die met je meegaat je dwars zit en zomaar somberheid kan aanwakkeren. Vanuit mijn verlangen naar veiligheid en herstel om voorbij te kunnen komen aan ervaringen die neerdrukken en klein maken, heb ik het kaartenproject ontwikkeld. De kaarten kunnen ondersteuning bieden, helpen om gedachten anders te richten en houvast te bieden. Het biedt ruimte om op een creatieve manier aan de slag te gaan met eigen gevoel en ervaring.”

Esther, bestuurslid van Stichting Kunst uit Geweld, vervolgt: ,,Op deze creatieve middag gaat er gewerkt worden met pastelkrijt. Als deelnemer hoef je niet creatief te zijn om toch mee te kunnen doen. Het gaat er bij deze workshop om dat je leert om een gevoel of gedachte die je bezighoudt of dwarszit om te buigen in een gedachte of gevoel waar je mee verder kunt. Het is dus een oefening die we samen doen en delen.”

Iedereen die benieuwd is, mag komen op 18 november van 14.00 tot 16.00 uur in De Voorhof, Middeldiepstraat 6. Opgeven kan bij Esther: esther@kunstuitgeweld.nl of bel 0184-632175. De kosten bedragen € 5,00 (exclusief kaarten van het kaartenproject).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie