Afbeelding
Pixabay

Nieuwe Alpha cursus van start in Sliedrecht

2 oktober 2023 om 19:19 Religie

SLIEDRECHT Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op dinsdag 3 oktober gaat een Alpha van start. In 14 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Hét moment om, op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna is er een inleiding van het onderwerp. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.30. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl. Of neem contact op met Frans Willemsen, 06-54383195, f.m.willemsen@solconmail.nl Je kunt je hier ook aanmelden voor Alpha.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie