Afbeelding
Trekpleister

Vernieuwde Trekpleister Sliedrecht viert feestelijke heropening

Winkels

SLIEDRECHT Trekpleister Sliedrecht heeft een complete make-over ondergaan. De vernieuwde winkel aan het Fazantplein 3 opent dinsdag haar deuren. Klanten uit Sliedrecht en omstreken kunnen hier weer hun boodschappen doen. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.

In de vernieuwde winkel vinden klanten nog makkelijker wat zij zoeken. Winkelmanager Astrid Lans is enthousiast over de opening. ,,Fijn om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team geeft klanten graag persoonlijk advies over onze producten en beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners uit Sliedrecht en omgeving uit om een kijkje te komen nemen", aldus Astrid.

Dankzij de vernieuwingen kan Trekpleister het gevarieerde assortiment uitbreiden. Met name het health assortiment heeft een prominente plek in de groen gekleurde schappen in de winkel. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers bovendien meer ruimte om klanten te adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheidsproducten en verzorgingsproducten. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn. Trekpleister Sliedrecht viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.

Voordeel en aandacht: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks zo'n 750.000 klanten in 200 winkels. Meer dan 2000 vriendelijke en vakkundige medewerkers staan klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Onder het motto 'Altijd meer drogist voor jou' is bij Trekpleister altijd veel voordeel te behalen door acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een gevarieerd assortiment.

advertentie
advertentie