Afbeelding
Marjanne Dijkstra

Start ontwerp stedenbouwkundig plan Watertorenterrein

18 mei 2020 om 13:08 Wonen

SLIEDRECHT Het ontwerpproces voor een stedenbouwkundig plan voor het Watertorenterrein in Sliedrecht kan starten. De aandachtspunten hiervoor zijn vastgesteld door de Stuurgroep Watertorenterrein. Watertoren BV zal naar verwachting in de herfst de eerste schetsen kunnen presenteren.

De aandachtspunten voor het stedenbouwkundig plan voor het Watertorenterrein zijn gebundeld in het zogenoemde Programma van Aandachtspunten. Dit Programma komt voort uit diverse gesprekken en bijeenkomsten met belanghebbenden en de participatiegroep Watertorenterrein. Bewoners en bedrijven van de Rivierdijk, de historische Vereniging Sliedrecht, de Stichting Groen Sliedrecht en andere betrokkenen hebben nagedacht over thema’s als ‘de rivier’, ‘visitekaartje van Sliedrecht’ en ‘wonen en leven’. De herontwikkeling van de Watertoren maakt ook deel uit van het programma.

De ontwerper, West8 Urban Design and Landscape Architecture, kan nu aan de slag. Naar verwachting zullen zij in de herfst (oktober) de eerste schetsen kunnen presenteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie