Afbeelding
Marianne Jongeneel-van der Kloet

Verhuizing Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support naar nieuw kantoor in Sliedrecht

16 april 2024 om 12:29 Zakelijk Deel je nieuws

Sliedrecht, 16 april 2024 – Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support maken bekend dat zij verhuisd zijn naar een nieuw kantooradres. Vanaf heden zijn zij gevestigd aan de Aalscholverstraat 16 te Sliedrecht, waar zij voortaan alle cliënten zullen verwelkomen.

Deze nieuwe locatie in het hart van Sliedrecht stelt ons in staat om onze cliënten nog beter van dienst te zijn. In ons moderne en toegankelijke kantoor bieden wij een breed scala aan juridische diensten. Bij Jongeneel Advocaten kunt u terecht voor arbitrage, mediation en onderhandelingen, legal control, en ondersteuning bij beroeps- en bezwarencommissies. Jongeneel Incasso Support is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande rekeningen voor ZZP’ers en MKB’ers en biedt daarnaast algemeen juridisch advies.

Bij het verlenen van onze diensten staan klantvriendelijkheid, integriteit en discretie hoog in het vaandel. Gert en Mark Jongeneel, de drijvende krachten achter Jongeneel Advocaten en Jongeneel Incasso Support, zijn toegewijd om u persoonlijk te ondersteunen bij het oplossen van uw juridische problemen.

Voor meer informatie over onze diensten en ons nieuwe kantoor kunt u terecht op onze websites:

Websites: https://www.jongeneel.net/ en https://www.jongeneelincassosupport.nl/ . Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0184-418433. U bent van harte welkom om ons nieuwe kantoor te bezoeken voor een persoonlijke kennismaking.

advertentie
advertentie