Afbeelding
ABB Bouwgroep

Grote drukte bij verkoopevent nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse

Zakelijk

SLIEDRECHT / SPIJKENISSE Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is op dinsdag 17 september gestart met de digitale verkoop van het project Stella Nova fase 1. Op dinsdagavond 24 september organiseerden zij een verkoopevent. Stella Nova is de eerste herontwikkeling in de woonwijk Sterrenkwartier en bestaat uit 28 koopwoningen en 51 huurwoningen. De huurwoningen ontwikkelt en bouwt ABB in opdracht van Maasdelta. De belangstelling voor dit project is groot en het verkoopevent is erg goed bezocht.

In het foyer van Theater de Stoep kon kennis gemaakt worden met het project. Er kwamen in totaal ruim 100 geïnteresseerden naar het verkoopevent. Erik den Breejen, directeur ABB Ontwikkeling: ,,Gezien de vele brochureaanvragen na de digitale start verkoop en de vele aanmeldingen hadden we een drukke avond verwacht. Maar de daadwerkelijke opkomst overtrof al onze verwachtingen. Veel geïnteresseerden zijn op zoek naar een woning in Spijkenisse en we zijn blij dat we de huidige woonwijk kunnen herontwikkelen voor zowel de oorspronkelijke bewoners als nieuwe bewoners van Spijkenisse."

Dat Stella Nova duurzaam moet worden, staat als een paal boven water. Beter voor het milieu en voor de kopers. De (koop)woningen worden energieneutraal (EPC 0) opgeleverd. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door toepassing van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, gebalanceerd ventilatiesysteem en nog veel meer. Dit geeft de koper meer financieringsmogelijkheden en lagere energielasten.

Men was verrast over de complete en hoogwaardige afwerking en de vele mogelijkheden tot het afstemmen van de woning naar eigen wens. Kopers kunnen kiezen voor meerdere aanbouwen, diverse plattegrondindelingen, extra slaapkamers, een extra badkamer en vele andere opties.

Geïnteresseerden hebben tot donderdag 3 oktober a.s. voor 12.00 uur de tijd om het ingevulde inschrijfformulier in te leveren bij Q Makelaars (info@qmakelaars.nl). Het inschrijfformulier is te downloaden via stellanova-spijkenisse.nl/download.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie