De ruimte van Fysiotherapie Sliedrecht West.
De ruimte van Fysiotherapie Sliedrecht West. Fysiotherapie Sliedrecht West

Fysiotherapie Sliedrecht West in 2020

Zakelijk

SLIEDRECHT Nu het einde van het jaar in zicht is, wordt het weer tijd om u te oriënteren op een nieuwe ziektekostenverzekering voor 2020. Hoe zit het eigenlijk met de vergoedingen en bestaat het eigen risico ook bij fysiotherapie?

Velen zijn helaas nog steeds in de veronderstelling dat fysiotherapie ten koste gaat van het eigen risico met als gevolg dat ze deze zorg mijden. Dit is echter niet nodig, want fysiotherapie uit het aanvullende pakket gaat niet ten koste van het eigen risico. U hoeft dus geen behandelingen zelf te betalen mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Ook in 2020 veranderen er vanuit de verzekeraars weer wat zaken omtrent vergoedingen. Er bestaan duidelijke verschillen per aanvullend pakket met betrekking tot het aantal te vergoeden fysiotherapie behandelingen. Een rondgang langs de verschillende verzekeraars kan in dit opzicht voordelig uitpakken en loont zeker de moeite.

Wanneer men echter niet aanvullend verzekerd is, kan men bij ons ook terecht voor fysiotherapie. Dit tegen een voordelig tarief.

Fysiotherapie Sliedrecht West is gevestigd aan de Maaslaan 8 in Sliedrecht. De praktijk biedt een cliëntgerichte en persoonlijke benadering, plant afspraken op korte termijn in en heeft ruime openingstijden. De praktijkvoering is door het volgen van diverse cursussen en beroepsgerichte opleidingen in de loop der jaren uitgebreid en verbeterd, waardoor er onder andere medical taping en heup-, knie- en schouderrevalidatie wordt geboden. Ook heeft de praktijk een geregistreerd manueeltherapeut en biedt zij medische fitness voor COPD-patiënten en ter ondersteuning van revalidatieprocessen.

Hans Mikhout, Bob Melman en Nicoline Punt staan in het nieuwe jaar weer voor u klaar in de Maaslaan 8. Telefoonnummer 0184 - 411844.

advertentie
advertentie