Fysiotherapie Sliedrecht West 2021.
Fysiotherapie Sliedrecht West 2021. Fysiotherapie Sliedrecht West

Fysiotherapie Sliedrecht West 2021

5 november 2020 om 15:57 Zakelijk

SLIEDRECHT Corona: een onzichtbare vijand. Ook op onze bedrijfsvoering heeft COVID 19 impact gehad. Daarnaast zijn er een aantal zaken binnen onze praktijk veranderd. Nu de herfstbladeren vallen, wordt het ook weer tijd om u te oriënteren op een nieuwe ziektekostenverzekering voor 2021. Middels dit artikel praten wij u bij.

Corona heeft op ons allen invloed. Zo houden wij ons binnen onze praktijk aan de richtlijnen van het RIVM. Bij koorts of verhoging met keelpijn en/of verkoudheid van uzelf of een van uw gezinsleden wordt u niet behandeld en dient u de quarantaineregels te volgen. Actuele informatie vindt u op onze Facebookpagina. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar worden binnen onze praktijk wel gedragen.

Vanzelfsprekend proberen wij COVID 19 ook buiten de deur te houden door alles zo vaak mogelijk te reinigen. Afgelopen voorjaar heeft onze collega Esther Boer afscheid van ons team genomen. Lonnneke Willemstein is haar opgevolgd. Collega Nicoline Punt is momenteel met zwangerschapsverlof en wordt vervangen door collega manueeltherapeut Emile Drinkwaard.

Ten aanzien van uw ziektekostenverzekering voor 2021 kunnen we u het volgende melden: veel cliënten zijn ten onrechte in de veronderstelling dat fysiotherapie ten koste gaat van het eigen risico van €385,- met als gevolg dat ze onze zorg mijden. Dit is echter niet nodig, want fysiotherapie uit het aanvullende pakket gaat niet ten koste van het eigen risico. U hoeft dus geen behandelingen zelf te betalen mits u voldoende aanvullend verzekerd bent.

Ook in 2021 veranderen er vanuit de verzekeraars weer wat zaken omtrent vergoedingen. Er bestaan duidelijke verschillen per aanvullend pakket m.b.t. het aantal te vergoeden fysiotherapie behandelingen. Een rondgang langs de verschillende verzekeraars kan in dit opzicht voordelig uitpakken en loont zeker de moeite. Wanneer men echter niet aanvullend verzekerd is, kan men bij ons ook terecht voor fysiotherapie. Dit tegen een gunstig tarief.

Fysiotherapie Sliedrecht West is gevestigd aan de Maaslaan 8 in Sliedrecht. Wij bieden een cliëntgerichte en persoonlijke benadering, plannen afspraken op korte termijn in en hebben ruime openingstijden. Specialisaties binnen onze praktijk zijn onder andere: Manueel Therapie, Medical taping, Dry Needling, Kaakfysiotherapie en heup-, knie- en schouderrevalidatietrajecten. Ook bieden wij in onze praktijk medische fitness aan voor cliënten met COPD en Claudicatio Intermittens (Etalagebenen).

Hans Mikhout, Bob Melman, Nicoline Punt, Lonneke Willemstein en Emile Drinkwaard staan in het nieuwe jaar klaar in de Maaslaan 8. Info: 0184 - 411844, info@fysiotherapie-sliedrechtwest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie