Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Inloopavond bij Orchis uitvaartzorg

31 mei 2021 om 15:16 Zakelijk

SLIEDRECHT - Orchis Uitvaartzorg houdt maandag 7 juni weer haar maandelijkse inloopavond voor vragen over een begrafenis, crematie, verzekeringen en overige vragen die rondom een uitvaart kunnen spelen. De avond vindt plaats in Afscheidshuys Valckenhorst aan de Valkweg 8 in Sliedrecht vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur.

Of u of een van uw dierbaren nou in goede gezondheid verkeren of juist niet, wensen uitspreken, vragen stellen en alle mogelijkheden bekijken en/of vastleggen, kan veel rust bieden en geven, Orchis uitvaartzorg verstrekt gratis wilsbeschikkingen waar u op een eenvoudige manier u wensen op kunt schrijven.

Leg op elk gewenst moment in uw leven uw uitvaartwensen vast. Geef ook uw nabestaanden de gelegenheid, om in een periode van verdriet en rouw, uw afscheid te kunnen regelen op een manier die bij u past en zoals u die wenst.

Bij Orchis Uitvaartzorg kunt u terecht met al uw vragen en wensen op uitvaartgebied. Tevens kunt u kennis maken met ons team en kunt u een kijkje nemen in Afscheidshuys Valckenhorst. Ook het maken van een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis of elders, om ook uw wensen te bespreken, behoort tot de mogelijkheden.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie