,,Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten."
,,Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten." Zuid Holland Sport, Sign & Promotions

‘Klanten ontzorgen met totaalpakket’

5 juni 2021 om 12:40 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Van een persoonlijk bedrukte pen tot en met compleet gepersonaliseerde gevelreclames – Zuid-Holland Sport, Sign & Promotions in Hardinxveld-Giessendam kan het allemaal leveren.

door Eline Lohman

In 1960 werd het bedrijf opgericht, door de ouders van Malinda Mulders. Sinds 2008 is zij betrokken bij het bedrijf. ,,Sindsdien richten we ons meer op promotionele artikelen en reclame”, vertelt Malinda. ,,Wij zijn een totaalleverancier voor alles waar een logo of reclame op kan. Bijvoorbeeld relatiegeschenken, textiel, vlaggen, spandoeken, reclameborden en autobelettering. Onze kracht is dat we klanten helemaal ontzorgen met een totaalpakket. Of het nu om een paar vlaggen gaat of om een kledingpakket voor het hele personeel. Recent hebben we hier op locatie zelfs nog 2000 thuiswerkpakketten in elkaar gezet. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de wensen in de showroom. Je kunt via internet veel bestellen, maar bij ons kun je producten passen, voelen en zien en dat biedt echt een meerwaarde, dat persoonlijke.” Dat kan in de ruim 100 m2 tellende showroom aan de Ambachtsstraat.

Malinda is deels eigenaresse, het bevalt haar heel goed om mede aan het roer te staan van het familiebedrijf. ,, Ik heb hiervoor een winkel in Hardinxveld-Giessendam gehad in cadeauartikelen en sportprijzen en daarna ben ik 13 jaar geleden bij het familiebedrijf gekomen. Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten. Het is heel divers werk – er zit nooit een saaie dag bij. De ene keer ben ik een hele dag t-shirts aan het bedrukken, de andere keer regel ik nog snel een banner en promotionele materialen voor op een beursvloer.”

Kijk ook op www.zhpromotionsshop.nl. Het bedrijf heeft regelmatig leuke acties via onder meer social media en de nieuwsbrief.

i Zuid Holland Sport, Sign & Promotions, Ambachtstraat 1b, 3371 XA Hardinxveld-Giessendam, 0184-617655, info@zhpromotions.nl, www.zhpromotionsshop.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie