Afbeelding
Fysiotherapie Sliedrecht West

Voor echo’s naar Fysiotherapie Sliedrecht West

17 juni 2021 om 14:05 Zakelijk

SLIEDRECHT - Het coronavirus heerst nog steeds in Nederland. Gelukkig neemt elke dag het aantal gevaccineerden snel toe en wacht ons hopelijk een mooie zomer. Het spreekt voor zich dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Actuele informatie vindt u op onze Facebookpagina. Ondertussen timmeren wij hard aan de weg om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We brengen u op de hoogte.

Sinds kort beschikt onze praktijk over een geavanceerd echo-apparaat. Hiermee zijn we in staat spieren, gewrichten en pezen in beeld te brengen en te beoordelen. Collega Lonneke heeft jarenlange ervaring op echogebied. Van de bevindingen wordt een verslag gemaakt voor de huisarts. Bent u aanvullend verzekerd, dan is een echo voor u kosteloos.

Andere specialisaties binnen onze praktijk zijn onder andere: manueel therapie, medical taping ter ontspanning van spieren en ondersteuning van gewrichten, dry needling voor behandeling van pijnlijke spierknopen met vaak direct resultaat, kaakfysiotherapie en heup-, knie- en schouderrevalidatietrajecten. Ook bieden wij in onze praktijk medische fitness aan voor cliënten met COPD, COVID en claudicatio intermittens (etalagebenen).

Fysiotherapie Sliedrecht West is gevestigd aan de Maaslaan 8 te Sliedrecht. Wij bieden een cliëntgerichte en persoonlijke benadering, hanteren geen wachtlijst en plannen afspraken op korte termijn in, hebben ruime openingstijden (ook ‘s avonds en in de vroege ochtenden) en beschikken over ruime parkeermogelijkheden bij de praktijk.

Hans Mikhout, Bob Melman, Nicoline Punt en Lonneke Willemstein staan voor u klaar in de Maaslaan 8. Wie een afspraak wil maken of meer informatie wil hebben, kan contact opnemen met Fysiotherapie Sliedrecht-West, tel. 0184 – 411844 of een e-mail sturen naar: info@fysiotherapie-sliedrechtwest.nl

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie