Ingeborg de Rover viert vijf jaar Fashioning, online, op social media en in de winkel.
Ingeborg de Rover viert vijf jaar Fashioning, online, op social media en in de winkel. Fashioning

Eerste lustrum Fashioning

Zakelijk

SLIEDRECHT Fashioning viert haar eerste lustrum. Eigenaresse Ingeborg de Rover blikt met genoegen terug op de groei van haar site en winkel, en kijkt tegelijkertijd vol spanning vooruit. De site fashioning.nu genereert iedere maand meer bezoekers en de winkel is iedere vrijdag open. De kledingparty’s mogen straks weer en de verkoop in zorginstellingen staat in de steigers.

Fashioning is een hippe, trendy modezaak vol draagbare mode voor iedere vrouw. Ingeborg is het gezicht van de onderneming, maar ook haar echtgenoot en twee dochters dragen zo nu en dan hun steentje bij.

Ingeborg: ,,Vijf jaar geleden ben ik online vanuit een kamertje in huis gestart. Mode en kleding was van jongs af aan altijd al mijn passie. Ik had tijdens de opstart er ook nog andere werkzaamheden naast, maar dat duurde niet lang. De klant wist me snel te vinden. We bouwden onze garage om tot een aantrekkelijke winkel en daar ging ik verder aan de slag. Zowel online als vanuit de winkel, via een kledingparty, op een braderie of bij een andere presentatie. Nu is de winkel sowieso elke vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur open en kan men op afspraak op andere tijden langskomen.’’

Als de eigenaresse van Fashioning terugblikt op de afgelopen lockdown, vertelt ze met een glimlach dat ze deze goed heeft doorstaan. Het online aanbod in combinatie met de thuisbezorg en passervice in een straal van 10 kilometer zorgde voor een constante doorloop.

Iedere week koopt ze in Amsterdam de nieuwste mode in en plaatst ze direct daarna minimaal 25 nieuwe items op de site en social media. Tot op heden showt ze alle kleding zelf, terwijl haar man of haar dochter de foto’s maakt.

Ingeborg: ,,In Amsterdam komt minimaal tweemaal per week de nieuwste mode binnen en ik vul mijn collectie er direct mee aan.’’

Ze toont enthousiast de knalkleurentrend van dit voorjaar. Fel en pastel, bont en kleurrijk. Vrolijke truitjes met pofmouwtjes, coltruien met een opvallende opdruk, jogjeans en heel veel andere kleding. Alles verkrijgbaar van maat 34/36 tot en met 46.

Ze koopt iedere week klantgericht in, want Fashioning.nu is van vele markten thuis.

[a][ Fashionig.nu, Hoepel 44, Sliedrecht.

advertentie