Afbeelding
Cérélia

Cérélia viert 25 jarig jubileum

Zakelijk

SLIEDRECHT De Sliedrechtse bakker van koelverse pannenkoeken, poffertjes en pancakes is één van de grotere werkgevers uit de regio: een kwart van het personeel komt uit Sliedrecht, 10 procent uit Papendrecht en 16 procent uit Dordrecht. Totaal werken er een kleine 400 werknemers op de vestiging in Sliedrecht.

Vanwege het 25-jarig jubileum heeft Cérélia op 10 en 11 mei een aantal belangrijke leveranciers uitgenodigd. ,,We vinden het een mooi moment om de relatie met hen aan te sterken, onze visie te delen en hen wat van onze productie te laten zien.”

Het bedrijf heeft voor 2022 nog meer in petto. Samen met Albert Heijn Sliedrecht houdt Cérélia volgende week een wervingsactie. Klanten krijgen korting op de poffertjes en er is op zaterdag 21 mei voor iedereen een gratis portie poffertjes bij de winkel.

De beide bedrijven nemen deze gelegenheid te baat om ook te laten zien welke mooie banen en bijbanen zij beschikbaar hebben.

Op maandag 16 en dinsdag 24 mei kunnen geïnteresseerde kandidaten bij Cérélia op de Baanhoek 186 terecht voor een open avond. Een presentatie en korte rondleiding maakt onderdeel uit van het programma. Opgave is mogelijk via sollicitatie-nl@cerelia.com of www.werkenbijcerelia.nl.

Het jubileum, dat vanwege corona verschillende malen werd uitgesteld, wordt begin juli op eigen terrein groots gevierd voor personeel.

advertentie