Afbeelding
Sliedrecht Sport

Uniek Volley in het nieuw door JobUp en Intro Personeel

20 december 2019 om 15:05 Volleybal

SLIEDRECHT De volleyballers van Uniek Volley hebben gloednieuwe Sliedrecht Sport-tenues ontvangen van sponsoren JobUp en Intro Personeel. Uniek Volley, een initiatief van Sliedrecht Sport, organiseert onder het motto 'volleyballen moet mogelijk zijn voor iedereen' trainingen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De Sliedrechtse sporters kregen een nieuw shirt en broekje overhandigd door Sander Mijnster en Erik Baan, van Intro Personeel en JobUp.

JobUp helpt mensen die door hun ziekte of beperking advies of hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van een voor hen passende werkplek. Daarnaast adviseren ze werkgevers hoe zij aandacht kunnen besteden aan het sociaal ondernemen. En hoe zij de schakel kunnen zijn tussen de werknemer, werkgever, het UWV en de gemeenten, voor het inregelen van alle benodigde voorzieningen en subsidies.

,,Het zou geweldig zijn als veel werkgevers het voorbeeld van Sliedrecht Sport mogen volgen: een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee mag doen", vertellen de twee. Voor vragen kunnen mensen via de websites van JobUp en Intro Personeel in contact komen met Erik Baan of Sander Mijnster.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie