Vier winnaars 'bedrijf van het jaar'

18 november 2019 om 13:01 Zakelijk

SLIEDRECHT Wethouders Piet Vat en Ton Spek verrasten vrijdag 4 Sliedrechtse ondernemers met de titel 'Bedrijf van het jaar'. Get Healthy, Vlot Logistics en Verhuizingen, The Hub Company en Melson Groep ontvingen op deze nationale Dag van de Ondernemer een bokaal en een bos bloemen.

Sliedrecht telt veel mooie bedrijven. De gemeente zet deze graag in het zonnetje met de verkiezing voor dé ondernemer van Sliedrecht in verschillende categorieën: starter, MVO, innovatief en duurzaamheid. Wethouder Piet Vat reikte de prijs uit in de eerste drie categorieën, Ton Spek overhandigde de bokaal voor duurzaamheid. Ondernemers konden zichzelf voordragen of een collega nomineren. Een vakkundige jury met leden uit diverse disciplines bepaalde vervolgens de winnaars.

STARTER, DUURZAAM, INNOVATIEF EN MVO Get Healthy, de sportschool van de 23-jarige Glenn Hartog, behaalde de eerste plek in de categorie starters. Hij wordt geroemd om zijn persoonlijke benadering en lef. Melson Groep brengt maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk en zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in bij sociale projecten. The Hub Company scoort vooral met innovatie. Eigenaar Hans Baars enthousiasmeert al jarenlang mensen met vernieuwende fietsoplossingen. Familiebedrijf Vlot Logistics en Verhuizingen ten slotte bestaat al sinds 1896 en blijft met de tijd meegaan. Dat zie je bijvoorbeeld aan het gebruik van zonnestroom en de inzet van elektrische vrachtwagens - en binnenkort zelfs een vrachtauto op waterstof. Dit bedrijf kreeg de titel duurzame ondernemer.

Overigens was de jury onder de indruk van alle genomineerden. De verkiezing van Sliedrechts bedrijf van het jaar krijgt dan ook een vervolg in 2020.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie