Afbeelding
Richard van Hoek

50-jarig huwelijksjubileum Bakker-Lamboo

7 november 2019 om 13:32 Mensen

SLIEDRECHT Wethouder Ton Spek heeft op woensdag 6 november het echtpaar Bakker-Lamboo gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.

Meneer P. Bakker en mevrouw J. Bakker-Lamboo zijn allebei geboren te Leiden in januari 1947. Ze zijn in Leiden opgegroeid en 'kregen iets met elkaar' in 1965, zo heette dat toen. In 1969 zijn zij getrouwd en in oktober 1971 werd hun zoon Michel geboren.

In 1972 is het echtpaar, met hun toen negen maanden oude zoon, naar Sliedrecht verhuisd. Waar zij gingen wonen op het Albrechtplein. In Sliedrecht is hun dochter Simone geboren. Zij mocht helaas maar twee jaar oud worden.

Meneer Bakker kwam te werken bij Gebr. De Jong Supermarkten. Mevrouw Bakker-Lamboo heeft gewerkt bij de Rivas als alfahulp.

Het echtpaar woont nog steeds naar tevredenheid op het pleintje bij de rivier, en geniet van hun zoon, schoondochter en drie kleinkinderen.

Verder fietsen zij veel en houden zij van lezen, puzzelen, muziek luisteren en 'last but not least' lachen zij veel, want de humor staat bij het echtpaar hoog in het vaandel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie