Voor elke klant ligt er op 24 en 25 maart een feestelijke attentie klaar.
Voor elke klant ligt er op 24 en 25 maart een feestelijke attentie klaar. Rinnah

Rinnah - chr. boeken & cadeaus bestaat 25 jaar en viert feest

22 maart 2023 om 15:05 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Rinnah bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart.

In maart 1998 opende Rinnah voor het eerst haar deuren. Een gat in de markt bleek al snel, want het pand werd te klein en eigenaren Frans-Peter en Karin van der Staak moesten op zoek naar een grotere locatie. In 2004 namen ze hun intrek in de Peulenstraat en zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze trekken klandizie uit de hele regio en via de webshop tegenwoordig ook van over de hele wereld. Rinnah heeft een breed assortiment. Naast Bijbels en boeken worden cadeaus, wenskaarten, tijdschriften en muziek verkocht. Op zoek naar een bepaald boek? In veel gevallen kan het snel worden besteld.

Jong en oud komt graag in de winkel. Het streven is dat iedereen zich thuis voelt in Rinnah. Niet alleen om iets te kopen, maar ook voor een praatje of om elkaar te ontmoeten. Frans-Peter van der Staak: ,,We zijn heel dankbaar dat we al zoveel jaar kunnen voorzien in een behoefte en een interkerkelijke plek kunnen bieden voor lectuur die opbouwt en verbindt.”


Wie een vaste bezoeker van de winkel is weet waar ze voor staan: sfeer, gezelligheid en het mooi inpakken van cadeaus. Karin van der Staak: ,,Op verjaardagen of andere feestelijkheden is het vaak al snel duidelijk wie bij Rinnah is geweest. Met onze persoonlijke manier van inpakken onderscheiden we ons. We horen dat terug van klanten, het wordt erg gewaardeerd en dat is altijd leuk om te horen.”


FEESTWEEKEND

Voor elke klant ligt er op 24 en 25 maart een feestelijke attentie klaar. Vanaf 21 maart tot en met 25 maart kan iedereen meedoen aan de winactie en kans maken op één van de cadeaukaarten ter waarde van €25,-. Op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur zijn er gratis poffertjes.


Nog nooit binnen geweest bij Rinnah? Het feestweekend is een mooie gelegenheid om eens rond te neuzen en inspiratie op te doen. Frans-Peter en Karin van der Staak staan samen met hun fantastische team voor iedereen klaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie