Zaterdag 14 oktober is het feest in Sliedrecht ter ere van 5 jaar Bakker Kleurhuis.
Zaterdag 14 oktober is het feest in Sliedrecht ter ere van 5 jaar Bakker Kleurhuis. Bakker Kleurhuys

Bakker Kleurhuys bestaat 5 jaar

13 oktober 2023 om 16:06 Zakelijk

SLIEDRECHT Wat 5 jaar geleden begon met de verhuizing van Bakker Meesterschilders naar Prisma 81 in Sliedrecht nabij de Intratuin en Praxis is inmiddels uitgegroeid tot een mooie showroom en verfwinkel.

Naast de huisvesting voor de schilders is Bakker Kleurhuys ontstaan, een plaats waar mooie decoratieve verven worden getoond. Tevens is daar het merk Stone Age uitgebreid toegepast. Een merk van prachtige betonlook. In de showroom is een complete badkamer te zien met de toegepaste betonlook.

Afgelopen april is de buitenverfvoorraad van Thuisin Bakker Kleur en Sfeer in Hardinxveld verplaatst naar de verfwinkel in Sliedrecht. Aan de Prisma 81 staan 6 mengmachines om de diverse merken verf direct op kleur te mengen. Tevens is Bakker Kleurhuys Onlineverf servicepunt en vestigingspunt van Betonlook.nl.

Het grote assortiment van de grote bekende kwaliteitsmerken Sikkens, Sigma en Wijzonol worden tegen hoge kortingen verkocht aan de consument en de vakman. Want ook de professionele schilder weet inmiddels de verfproducten en de verse koffie te vinden. Uiteraard tegen concurrerende condities.

Voor de exclusieve wand-, plafond-, vloer- en meubelafwerkingen zijn de merken San Marco, Pure&Original en Betonlook.nl aanwezig. Luxe metallics, exclusieve Marrakech en Oxidestucs maken het assortiment compleet. Met advies voor de verwerking en het juiste gereedschap kan de klus zelf geklaard worden of worden uitbesteed aan de vakmannen van Bakker Meesterschilders.

De profs van Bakker Meesterschilders kunnen de klus van A tot Z uitvoeren al dan niet in samenwerking met hun collega’s van Thuisin Bakker Kleur en sfeer in Hardinxveld. Daar in Hardinxveld was afgelopen vrijdag de heropening van de compleet vernieuwde winkel in woninginrichting. Zaterdag 14 oktober is het feest in Sliedrecht ter ere van 5 jaar Bakker Kleurhuis. Dat wordt gevierd met spetterende kortingen en een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkussen.

Kijk op www.kleurhuys.nl voor meer info en hou de socials in de gaten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie