Afbeelding
ASz

Nieuwe locatie ziekenhuis officieel geopend

Zorg

SLIEDRECHT De nieuwe locatie Sliedrecht van het Albert Schweitzer ziekenhuis is nu ook officieel geopend. Rond de tachtig medewerkers, huisartsen en andere genodigden bezichtigden woensdagmiddag het pand in het Stationspark.
Bestuursvoorzitter Peter van der Meer vertelde dat de goede zorg voor patiënten en de collegiale sfeer van de Wilhelminastraat zijn overgeheveld naar het nieuwe gebouw, al was het een aantal maanden lang hard werken en veel hindernissen overwinnen rond de verbouwing en verhuizing. Hij bedankte alle betrokkenen voor hun grote inzet.
Als openingshandeling haalde locatiebeheerder Teus Haak een boek met handgeschreven herinneringen aan de locatie Wilhelminastraat uit de verhuisdoos en plaatste het op een leestafel, waar nu iedereen erin kan lezen. De herinneringen werden in juli opgeschreven door bezoekers tijdens een laatste afscheidswandeling.
Het ziekenhuis heeft het oude gebouw verlaten omdat het grotendeels leegstond en aan renovatie toe was. Het is inmiddels verkocht en zal plaatsmaken voor woningbouw.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie