Afbeelding
SOJS

Kinderen massaal aan het tekenen geslagen voor ouderen

23 maart 2020 om 10:21 Zorg Corona Sliedrecht

SLIEDRECHT De tekeningen actie voor ouderen die Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht op 17 maart is gestart slaat enorm aan. Inmiddels zijn al meer dan 50 mooie tekeningen bezorgd in de brievenbussen in de supermarkten.

Ook de ouderen die helaas geen bezoek meer mogen ontvangen een hart onder de riem steken? Maak dan een mooie tekening en breng deze tot en met zaterdag 28 maart naar één van de supermarkten, waar een mooie brievenbus staat. SOJS zorgt er op maandag 30 maart voor dat alle mooie tekeningen en kaarten naar de zorg- en verpleeghuizen in Sliedrecht gebracht worden.

Kinderen kunnen met deze actie zelf in de prijzen vallen. Zo stelt Potlood & Paperassen een tekenworkshop beschikbaar voor 6 kinderen en biedt Workshop4Kids een aantal mooie knutselpakketjes aan.

Deze tekeningen actie haalt zelfs nog meer creativiteit bij ouders en kinderen naar boven. Zo hebben moeder Els en broer en zussen Merel (12 jaar), Sarah (10 jaar) en Thomas (8 jaar) paastakken versierd met eigen knutselwerkjes. Ook Tessa van den Berg (11 jaar) en moeder Wilma hebben samen al meer dan 50 mooie kaarten gemaakt en versierd. Ook al deze kaarten en paastakken zullen gebracht worden naar de zorg- en verpleeghuizen in Sliedrecht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie