Afbeelding
PostcodeLoterij

Jamai verrast Marijke uit Sliedrecht met 100.000 euro van BankGiro Loterij

10 maart 2020 om 10:44 Mensen

SLIEDRECHT  Een grote verrassing voor Marijke uit Sliedrecht. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij bij de winnaar op de stoep om haar te verrassen. Nadat Marijke haar drie grootste wensen had opgeschreven, verraste Jamai haar met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij.


De 72-jarige Marijke is compleet overdonderd: ,,Ik ben zo blij dat ik dit mee mag maken! Ik heb een langgekoesterde wens om een cruise naar Noorwegen te maken met mijn kinderen en kleindochter. Die wens kan nu eindelijk in vervulling gaan. Ook wil ik graag een iPad en laptop aanschaffen én zou ik wel een privétour door het Rijksmuseum willen: ik ben zo benieuwd naar de restauratie van de Nachtwacht."

De uitreiking aan Marijke was afgelopen 7 maart te zien in het programma 'BankGiro Miljonairs' bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken.

De BankGiroLoterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De?BankGiro?Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiroLoterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020?een recordbedrag van 84,3?miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie