Volleyballes voor mannen Sliedrecht Sport

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De teleurstelling was groot na afloop van de thuiswedstrijd van de mannen van Sliedrecht Sport, die geen passend feestscenario konden aandragen bij de traditionele zakenrelatie-dag van hoofdsponsor Rabobank Sliedrecht-Graafstroom. Tegenstander Martinus uit Amstelveen had maling aan welk scenario dan ook en daverde in drie sets over het afgeblufte Sliedrecht Sport heen.

De grotere agressiviteit bij de gasten verraste de thuisclub, die de genadeklap kreeg toen Martinus ook de spannende tweede set voor zich opeiste. Na 16-25 en 24-26 hoopte de foutenlast zich bij Sliedrecht Sport alleen nog maar verder op en ging de wedstrijd uit als een nachtkaars: 14-25. Coach Michiel de Ruijter probeerde met een aantal wissels het tij te keren, maar zag geen effect. ,,Alle ingrediënten waren op deze sponsordag aanwezig voor een prima voorstelling van onze kant, maar het pakte allemaal anders uit. De wil was er wel bij de jongens, maar wij hebben een lesje in volleybal gekregen van Martinus, zij speelden simpelweg een fantastische wedstrijd.“

Sliedrecht Sport kan de komende weken even bijkomen van de schrik : de eerstvolgende (uit)wedstrijd staat niet eerder dan 7 maart op de agenda: in Rijswijk bij koploper Inter.

advertentie
advertentie