Snelcursus kunstschaatsen in de herfstvakantie

22 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de herfstvakantie een driedaagse snelcursus kunstschaatsen voor alle leeftijden, dus ook voor volwassenen. De minimumleeftijd is 4 jaar. In de cursus leren de deelnemers van een team gemotiveerde schaatstrainers de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Er wordt zoveel mogelijk op leeftijd en niveau ingedeeld. Voor de jongste deelnemers wordt er een korte pauze tijdens de anderhalf durende les ingelast. De cursus is in De Drechtstedenhal, Karel Lotsyweg 7, Dordrecht op maandag 19 oktober van 9.00 tot 10.30 uur, dinsdag 20 oktober van 9.00 tot 10.30 uur, woensdag 21 oktober van 9.00 tot 10.30 uur. De kosten voor de cursus bedragen 50 euro inclusief entree. Schaatsen huren is mogelijk en kost 12 euro voor drie dagen. Er wordt een borg gevraagd van 50 euro per paar.

Op de website www.ddd-kunstrijden.nl is een inschrijfformulier beschikbaar en meer informatie over lessen bij de vereniging. Aanmelden kan per e-mail: ledenadministratie@ddd-kunstrijden.nl. Vermeld bij aanmelding je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.

advertentie
advertentie