Eerste avond benefietshow United by Music uitverkocht

21 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Enkele weken geleden werd in Het Kompas de benefietshow van United by Music aangekondigd. Inmiddels is de eerste benefietshow van woensdag 17 april uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om tafels te reserveren voor de show op donderdag 18 april. De tafels gaan hard, dus United by Music adviseert om snel te reserveren.

United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Zo traden de artiesten afgelopen weekend nog op tijdens Sliedrecht Bruist. In april organiseert de stichting een inspirerende benefietshow voor bedrijven en particulieren. Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn er dit jaar twee benefietavonden in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Het doel van de shows is om geld in te zamelen voor de activiteiten van United by Music, maar ook om aandacht te vragen voor de kwetsbare groep mensen met een licht verstandelijke beperking. ,,Zij moeten zich in de maatschappij staande houden, maar weten zich nauwelijks gewaardeerd omdat ze 'anders ' zijn. Door United by Music komen zij tot bloei door iets te doen waar ze wel goed in zijn. Mede daardoor hebben zij een belangrijk doel in hun leven gekregen. De benefietshow neemt u mee in de wereld van deze bijzondere mensen die hun leven geven aan de muziek", aldus Margareth Kamermans van United by Music.

,,Voor bedrijven is de benefietshow een mooi uitje en een goede gelegenheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, maar ook voor particulieren zal het een avond worden om nooit te vergeten. In het verleden zijn er al vele positieve reacties geweest van bedrijven, maar ook van families en andere gasten", vervolgt Kamermans. ,,Tijdens de show zal er veel muziek gemaakt worden, er zullen verhalen verteld worden en er wordt een diner aangeboden. Het diner en de drankjes zijn inbegrepen in de benefit fee."

Kaarten voor donderdag 18 april kunnen gereserveerd worden via info@unitedbymusic.nl of telefonisch via 06-10831227 bij Margareth Kamermans. De bijdrage die gevraagd wordt aan de gasten voor het bijwonen van het benefiet bedraagt €110,- per persoon. Een tafel voor tien personen reserveren kan ook. Dit kost €1000,- per tafel. Voor meer informatie: www.unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie