Afbeelding
Slydregt.nu

Jongerenavond Slydregt.NU

3 maart 2022 om 13:58 Politiek

SLIEDRECHT Slydregt.NU vindt dat jongeren ondervertegenwoordigd zijn in de politiek en wil de Sliedrechtse jongeren betrekken bij de lokale politiek. 11 maart gaan kandidaat raadsleden Boudewijn Brandwijk (22), nummer 2, en Danny Stierman (19), nummer 5, in gesprek met jongeren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://forms.gle/fn61pgiiPVnnHyZF9

Boudewijn Brandwijk: ,,De gemeenteraad heeft enorm veel invloed op de leefomgeving en het leven van jongeren. Daarom is het belangrijk dat jongeren vertegenwoordigd worden in de lokale politiek. En dat er meer met jongeren gesproken wordt.”

Danny Stierman: ,,Ik vind het vervelend om te zien dat jongeren ondervertegenwoordigd zijn in de politiek. Ik merk dat de interesse vanuit de jongeren daardoor minder wordt. Het is belangrijk om dicht bij de jongeren te staan en ze bij de lokale politiek te betrekken. Het is daarom goed dat Boudewijn en ik deze jongerenavond organiseren. We hopen op deze manier de jongeren meer te betrekken bij de lokale politiek.”

Het is voor Slydregt.NU heel belangrijk dat jongeren meer vertegenwoordigd gaan worden. ,,We zijn daarom ook een groot voorstander van een jongerenraad.”

Esther Coumans

advertentie
advertentie