Wijngaarden wint eerste strijd om Theo van Zessen-bokaal

Sport

WIJNGAARDEN - De strijd om de Theo van Zessen biljartbokaal is het nieuwe seizoen begonnen met Wijngaarden nipt als winnaar. Drie biljarters haalden in beide partijen de volle winst.

Jan Blokland van team Bleskensgraaf zette direct heel scherp in, hier werd Pau stuij (Wijngaarden ) het dupe van Pau verloor kansloos in 21 beurten met 10-5. Ook de tweede partij werd een overwinning voor Blokland, hier werd Hans Stolk (Boerenklaas) aan de kant gezet met 10-8. Ook Cees Boer (Bleskensgraaf) had zijn oude vorm weer terug. De eerste partij speelde hij tegen een man met veel inzet die er een remise uit haalde; tegen Adrie Witteman werd het 10-10. In zijn andere partij kon Piet Stuij van de Lukkie Klos het niet bij benen: 10-7.

Bas Stuij (Boerenklaas) won ook zijn beide partijen, twee keer haalde hij 10 punten: Jan Bakker en Wim de Groot werden op simpele wijze verslagen.

Door goede partijen van Jacques van de Vlist en Koos van Hattem, beide Lukkie Klossers, is Wijngaarden als eerste geëindigd met een kleine meerderheid. De eindstand van deze avond: Wijngaarden 67, Boerenklaas 66, Bleskensgraaf 64 punten.

De tweede Molenwaardse interland is op 14 november bij de Lukkie Klos in het nieuwe Wingerdshof.

advertentie
advertentie