Afbeelding
Danielle de Visser

Meiden MO11-1 van VV Sliedrecht zijn kampioen

16 maart 2024 om 17:15 Voetbal

SLIEDRECHT Vandaag is MO11-1 periode kampioen geworden. ,,En dat is best bijzonder!”, vertelt Danielle de Visser van de vereniging. Waarom is het bijzonder? ,,Sinds dit jaar spelen deze meiden in een echt meidenteam. Hiervoor speelde ze nog niet (de helft) of waren ze ingedeeld bij de jongens. Voetbal Vereniging Sliedrecht heeft ervoor gekozen om vanaf dit jaar te investeren in meidenteams. Dit ging niet zonder slag of stoot, het was namelijk nog maar de vraag of een nieuw meidenteam wel het gewenste niveau had. Het tegendeel heeft zich bewezen!”

De eerste periode gingen de meiden al snel van start, ze werden tweede in de tweede klasse. In de tweede periode waren de meiden weer erg sterk, waarop werd besloten dat ze eerste klasse mochten spelen. De Visser: ,,Ze hebben in die klasse nog geen een keer verloren en hebben de periode in stijl afgesloten met 7-0.”

Wil jij ook met veel plezier sporten en in een team spelen? ,,Er zijn nog steeds heel veel meiden welkom op de vereniging. Doe mee met schoolvoetbal of komen kijken bij de training.”

Profielfoto Sandra van den Bovenkamp

Sandra van den Bovenkamp

advertentie
advertentie