Bij de jeugd tweede divisie was de derde plaats voor Hope van Dusschoten, tweede plaats Thirza Bor en op de eerste plaats eindige Noor de Jong
Bij de jeugd tweede divisie was de derde plaats voor Hope van Dusschoten, tweede plaats Thirza Bor en op de eerste plaats eindige Noor de Jong osv Synergos

Medailleregen voor Synergos springers uit Sliedrecht

25 februari 2024 om 14:49 Gymnastiek

SLIEDRECHT In sporthal de Eenhoorn in Oostburg vonden op zaterdag 24 februari de eerste plaatsingswedstrijden voor het dubbel minitrampoline springen plaats. Omnisportvereniging Synergos deed in elf categorieën mee.  Bij de pupil meisjes werd Luna Danel eerste.  

Van de springers die meededen in de tweede divisie behaalde bij de pupillen/jeugd 1  Willianne van Kempen de eerste plaats. Bij de jeugd 2 was het hele podium voor Synergos. Noor de Jong behaalde de eerste plaats, Thirza Bor werd tweede en Hope van Dusschoten mocht op de derde plek plaatsnemen. In de groep van de junior springers werd Lieve Smits eerste. Bij senioren dames werd Dewy van den Andel eerste, Larysa Zabi werd tweede. 

In de eerste divisie werden de prijzen als volgt verdeeld: bij de pupillen meisjes was er goud voor Luna Danel. Bij de senior dames behaalde Anique Bakker de eerste plaats, Nikita de Kock werd tweede. De springers die uitkomen in de eredivisie hebben ook goede zaken gedaan. Joëlla van Rijsbergen behaalde bij de meisjes de tweede plaats. Lucas van ‘t Ende werd derde. Lucas wist zich met zijn score al verzekerd voor deelname aan het NK dat op 22/23 juni plaats vindt in Ahoy Rotterdam. 

De volgende plaatsingswedstrijd vindt plaats op 23 Maart in Oss.  

advertentie
advertentie