Afbeelding

Merwede/Multiplaat en coach Edwin Jansen zetten samenwerking voort

21 februari 2024 om 15:22 Korfbal

SLIEDRECHT De Sliedrechtse korfbalvereniging Merwede/Multiplaat gaat nog een jaar door met Edwin Jansen als hoofdtrainer/coach van de selectie.

De afgelopen weken hebben er diverse gesprekken met de gehele staf en selectie plaatsgevonden. Deze gesprekken hebben uitgewezen dat zowel selectie, MT-korfbalzaken als Jansen graag nog verder werken aan de ontwikkeling die de selectie momenteel doormaakt. Na een lastig buitenseizoen, wist het eerste zich knap te handhaven in de overgangsklasse. In de zaal zien de technisch verantwoordelijken bij de vereniging de ontwikkeling verder groeien bij de selectie, al moet het eerste nog wel vier finales spelen om te handhaven in de eerste klasse. Het tweede heeft zich in de zaal al gehandhaafd in de eerste klasse nadat zij vorig jaar waren gepromoveerd. Ook Eric Netten en Brian van Son zullen volgend seizoen wederom onderdeel van de staf zijn.

Jansen: ,,De samenwerking met de huidige staf, de club en de spelers verloopt naar grote tevredenheid en ik zie dat we groeien als selectie in kwaliteit en teamverband. Dit wil ik graag nog verder ontwikkelen. Ik heb het erg naar mijn zin en de sfeer bevalt de selectie en de staf erg goed en dat is voor mij ook erg belangrijk.” 

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie