Merwede-VEO
Merwede-VEO Richard van Hoek Fotografie

Merwede verliest van VEO

18 januari 2023 om 15:18 Korfbal

SLIEDRECHT Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat 1 tegen VEO 1 uit Voorburg. Het eerste doelpunt werd gescoord door VEO, maar Merwede antwoordde direct door een schot van Vincent Bakker. Na een matig begin van de thuisploeg was het na 10 minuten spelen 1-8 in het voordeel van VEO. Daarna kwam de ploeg van Arthyn Muller en Theo Struijk wat meer in de wedstrijd. Na de rust deed Merwede wat terug en verkleinde het gat naar 4. VEO scoorde ook mee en het verschil werd niet kleiner dan 4 punten. In tegenstelling tot de eerste helft, was er in de tweede helft meer van het goede spel van Merwede zichtbaar. VEO legde voornamelijk in de beginfase een beter spel op de mat en waren in de afronding beter. Zij namen de punten mee naar Voorburg (14-19). Komende zaterdag speelt Merwede om 17 uur in De Stoep tegen Vitesse.