Edwin Jansen tekent het contract met SKC Merrwede/Multiplaat
Edwin Jansen tekent het contract met SKC Merrwede/Multiplaat SKC Merwede/Multiplaat

Edwin Jansen is nieuwe trainer bij SKC Merwede/Multiplaat

11 februari 2023 om 14:10 Korfbal

SLIEDRECHT Edwin Jansen is de nieuwe trainer van SKC Merwede/Multiplaat. HIj gaat de eerste selectie trainen en wordt de coach van SKC Merwede/Multiplaat 1. De 47-jarige trainer/coach heeft zijn sporen in het trainerschap al verdiend bij o.a. Oranje Nassau, ADO, Dijkvogels, Twist en zijn huidige club RWA uit Rhoon.

Nadat Raymond Mollet vorig jaar halverwege het jaar om privéredenen afscheid nam van SKC Merwede/Multiplaat, waren Arthyn Muller en later ook Theo Struijk samen bereid het coachen en trainen op interim basis over te nemen. Echter, zoals het woord interim al zegt was dit een tijdelijke oplossing. Het bestuur is dan ook heel blij dat ze voor het komende seizoen een nieuwe trainer hebben gevonden in de persoon van Edwin Jansen.

POSITIEF ,,Ik ben erg blij dat het tot een akkoord gekomen is met SKC Merwede/Multiplaat. De gesprekken die ik met de TC had voelde direct goed. Ze gaven een goed beeld van de club weer en ik denk dat deze vereniging goed bij mij past. Ook het gesprek met een aantal spelers was zeer positief en we waren er, door het positieve gevoel van alle drie de kanten, snel uit. Nu eerst nog het seizoen bij RWA goed afmaken, maar ik kijk al wel erg uit naar deze nieuwe uitdaging”, aldus Jansen.

AMBITIE Het bestuur is blij dat Edwin, die ook door andere verenigingen benaderd is, voor SKC Merwede gekozen heeft en denken een trainer/coach te hebben gevonden die past bij de clubambitie. ,,Zijn werkwijze en hoe interactief hij wil samenwerken met de spelersgroep spreekt ons erg aan en wij denken dan ook met hem de volgende stappen te kunnen zetten op het gebied van speelwijze, teamontwikkeling en de ontwikkeling van spelers individueel. Wij kijken met vertrouwen uit naar de komende samenwerking en wensen Edwin veel succes het komend seizoen.”

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie