Afbeelding

Merwede/Multiplaat komt weer tekort tegen Albatros

1 oktober 2023 om 16:45 Korfbal

SLIEDRECHT Nadat het tweede team wederom nipt verloor met 1 punt verschil (11-12) was zaterdag ook de return voor Merwede/Multiplaat 1 tegen Albatros 1 uit Zwijndrecht. 

door Michel Kraaijeveld

De heenwedstrijd was een sof en met maar 7 goals was het toen aanvallend echt onmachtig. Alleen was de start toen nog goed net zoals de laatste weken, echter ging het gisteren van begin af aan al stroef. Binnen een kwartier stond het al 1-6 en zat de thuisploeg totaal niet in de wedstrijd. De duels werden te vaak verloren en Albatros liep zelfs uit naar een 3-10 stand. 

MOEILIJK VERHAAL

Alleen was de start toen nog goed net zoals de laatste weken, echter ging het gisteren van begin af aan al stroef. Binnen een kwartier stond het al 1-6 en zat de thuisploeg totaal niet in de wedstrijd. De duels werden te vaak verloren en Albatros liep zelfs uit naar een 3-10 stand. Voor de rust scoorde de ploeg nog 1 goal en met een 6 punten achterstand in de rust was al duidelijk dat het een moeilijk verhaal zou gaan worden.

Toch met volle moed aan de tweede helft gestart en nadat de eerste 2 goals voor de rood witten waren leek het nog even mogelijk. De gasten hadden niet meer de scherpte zoals in de eerste helft maar door echt domme fouten van Sliedrechtse kant liet men de tegenstander weer uitlopen, met als gevolg 3 strafworpen en een vrije bal.

NACHTKAARS

De wedstrijd ging verder als een nachtkaars uit ook al waren de laatste 2 goals voor de statistieken nog voor Merwede/Multiplaat.

Uiteindelijk werd er verdiend verloren van een gretig en scherp Albatros met een 11-17 uitslag.

En zo zie je maar, de ene week is de andere niet. En dus gaat het vlaggenschip zich opmaken om zich te revancheren tegen Kinderdijk waar volgende week in Alblasserdam tegen aangetreden wordt. Aanvang 15.30 uur, daarvoor spelen eerst de 2e teams weer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie