Skeeleren is een sport voor jong en oud
Skeeleren is een sport voor jong en oud Schaats- en Skeelervereniging Nijkerk

Start skeelerseizoen in Sliedrecht met skeelerclinics

2 maart 2024 om 11:04 Overig

SLIEDRECHT Het einde van het schaatsseizoen is helaas in zicht, maar de techniek en conditie die je hebt opgebouwd, hoeft niet verloren te gaan.  Met een aantal goede trainers kun je in de zomer gewoon verder bij Skeelervereniging Sliedrecht (SVS). De start van het skeelerseizoen is op 6 en 20 april. 

SVS is een kleine en gezellige vereniging waar vanuit de schaatstechniek skeelertraining wordt gegeven. Ook worden er wekelijks onder begeleiding mooie toertochten gereden. Van april tot oktober vind je de skeelervereniging elke week op de buitenbaan in Sliedrecht. Ze trainen in groepen van beginner tot gevorderd. Er zijn ook speciale groepen voor de jeugd.

 Op 6 en 20 april begint het seizoen met skeelerclinics voor zowel leden als niet leden. Een leuke manier om kennis te maken met de vereniging en de skeelersport. Kom gerust langs op één van deze dagen. Aanvangstijden clinics jeugd: 9:30 uur tot 10:30 uur. Aanvangstijden clinics volwassenen: 10:30 tot 11:30 uur. Wil je een keer vrijblijvend meetrainen? Stuur dan een mailtje aan info@skeelerverenigingsliedrecht.nl  Meer info op www.skeelerverenigingsliedrecht.nl

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie