Evie de Groot, Allina Zabi, Isa van de Giessen en Romy van Aken.
Evie de Groot, Allina Zabi, Isa van de Giessen en Romy van Aken. Ket Bakker

Deelname jonge turnsters Synergos aan turnwedstrijden voor teams

14 maart 2022 om 14:52 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 12 maart konden de jonge turnsters van Synergos na een lange tijd weer deelnemen aan turnwedstrijden voor teams. Deze werden gehouden in de turnhal van het topsportcentrum in Rotterdam. In totaal deden er 18 meisjes mee in verschillende teams.

Voor Synergos waren dat: Allina Zabi, Evie de Groot, Isa van de Giessen en Romy van Aken, waarbij het voor Evie en Romy hun allereerste wedstrijd was.

Bij een teamwedstrijd turnen er 4 meisjes en tellen de 3 beste scores. De meiden behaalden als team de 4e plaats met een puntentotaal van 129.625, een hele mooie score!

Individueel hebben de meiden ook goed gepresteerd.

Zowel Romy als Evie turnden op brug een mooie oefening waarmee ze individueel de 10e plaats op brug deelden. Romy behaalde individueel de 18e plaats, Evie werd 12e.

Ook voor Isa was brug haar beste onderdeel. Zij behaalde met haar brugoefening een nette 8ste plaats. Individueel werd Isa 14de.

Allina behaalde de top 10 met 2 onderdelen. Met haar vloeroefening behaalde ze de 9de plaats, op balk werd ze 6de. Individueel is Allina geëindigd op de 9e plek.

advertentie
advertentie