Anique Bakker
Anique Bakker Ket Bakker

Zilveren medaille in meerkamp voor Synergos turnster

Overig

SLIEDRECHT Zaterdag 12 november hadden de senioren turnsters van Synergos hun eerste van de drie plaatsingswedstrijden. Dit zijn landelijke wedstrijden die deze keer werden gehouden in het Laco Sportcentrum in Zierikzee. Tijdens deze wedstrijden krijgen de turnsters voor het behaalde resultaat punten en aan de hand daarvan wordt bepaald welke turnsters zich hebben geplaatst voor de halve finale.

Bij de senioren 3e divisie deed Mandy Koppelaar mee. Mandy heeft goede en krachtige oefeningen laten zien en behaalde mooie resultaten op de verschillende onderdelen, waaronder een tweede plaats op sprong. In de meerkamp viel ze helaas net buiten de prijzen, maar zij behaalde toch een mooie 4de plaats. Mandy neemt door deze plaats, 37 punten mee naar de volgende wedstrijd.

In de 2de divisie deed Anique Bakker mee. Anique turnde stabiele oefeningen en was het sterkste op brug. Op balk behaalde zij de tweede plaats. Dit betaalde zich uit met een 2de plaats in de meerkamp en dus een zilveren medaille. Anique is door het behalen van een plek in de top drie, al zeker van een plaats in de halve finale en kan rustig naar haar volgende wedstrijden toewerken.

De volgende wedstrijden zijn op 14 januari 2023 in Vianen.

advertentie
advertentie