Dubbel Rollers
Dubbel Rollers Michiel Hoekstra

Shuttle Up-lid Anniek Griffioen succesvol op thuistoernooi

27 mei 2018 om 22:41 Sport/sport Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Op 27 mei werd het jaarlijkse Para-Badminton toernooi gespeeld in Sporthal De Stoep. Badmintonvereniging Shuttle Up organiseerde dit toernooi, dat onderdeel is van een landelijk circuit, voor de 17e keer in Sliedrecht. Bij de vrouwen rollers was Shuttle Up-lid Anniek Griffioen met een eerste plaats in de enkel en een tweede plaats in de dubbel succesvol.

Het toernooi viel samen met de ‘Dirk Kuyt Testimonial’ in de Kuip maar desalniettemin kon de organisatie weer rekenen op de steun van de Dirk Kuyt Foundation. In de onderdelen enkel en dubbel, rollers en staanders werden er vele wedstrijden afgewerkt in een warme sporthal. Bij de rollers won Hans MacDaniel zowel het enkelspel als de dubbel, samen met Ronald Stapelbroek. Ook bij de staanders stegen er twee bovenuit, zowel Ludovic Maanders als Sophie van den Broek wonnen hun beide onderdelen.

Demissionair wethouder Hanny Visser-Schlieker reikte, traditioneel, de prijzen uit en was “blij met de grote opkomst en het enthousiaste deelnemersveld”. Ook volgend jaar zal Shuttle Up dit evenement organiseren, “hopelijk kunnen we dan weer rekenen op de vele sponsoren en vrijwilligers” aldus toernooidirecteur Ita Schreuder.

advertentie
advertentie