Papendrecht-Sliedrecht
Papendrecht-Sliedrecht Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht legt Papendrecht over de knie

26 oktober 2019 om 17:51 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 1-3 gewonnen van VV Papendrecht. Nadat de bezoekers op voorsprong kwamen, gaven ze deze niet meer uit handen.

Aan het begin van de wedstrijd waren de teams redelijk in evenwicht met elkaar. Sliedrecht nam na deze aftastfase snel het initiatief en Dennis Verhoef beloonde dit door de 0-1 binnen te tikken. Hierna kregen de bezoekers nog enkele kansen om de voorsprong te vergroten maar Papendrecht wist deze aanvallen tegen te houden. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-1.

Enkele minuten na de hervatting van het spel lukte het, de net ingevallen, Quincy Bartens om de voorsprong van Sliedrecht te verdubbelen. In de 58ste minuut maakte de thuisploeg de aansluitingstreffer en leek het nog een spannende slotfase te gaan worden. Opnieuw was het Verhoef die dit voorkwam na een doelpunt in de 63ste minuut, waardoor het verzet van Papendrecht definitief was gebroken.

Volgende week speelt Sliedrecht thuis tegen GRC'14.