Sliedrecht-GRC
Sliedrecht-GRC Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht heeft geen kind aan GRC

2 november 2019 om 19:15 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 5-0 gewonnen van GRC'14. In de tweede helft vielen alle doelpunten.

Sliedrecht begon voortvarend aan de wedstrijd en in de openingsfase waren er enkele kansen om op voorsprong te komen. De verdediging van de bezoekers hield echter stand en zo bleef het 0-0. Gedurende de eerste helft bleef het spelbeeld onveranderd maar Sliedrecht wist niet te scoren.

In de tweede helft, na enkele wisselingen, maakte Anthony Fortes Furtado eindelijk de bevrijdende en terechte treffer voor de thuisploeg. Hierna was de verdediging van GRC gebroken en Dennis Verhoef maakte al snel de 2-0. Daarna liep de thuisploeg uit tot een ruime 5-0 na doelpunten van Chris Boom en Quincy Bartens (2X).

Volgende week speelt Sliedrecht thuis tegen SVL.